Polyesztertől lehet vajon ez a viszketés?
Figyelt kérdés
Augusztusban elkezdtük felújítani a lakást, 2 szobát teljesen felújítottunk, falat levertük stb, illetve kint is bontottunk tégla garázst meg egyéb tárolókat és valamikor ott Augusztusban elkezdtünk viszketni, majdnem az egész család. Azóta voltam 2 bördokinál is, kaptam gyógyszert meg krémet, amit használok tisztességesen de nem múlt el a dolog. Vérvételen voltam közben, illetve vért is adtam (és ott sms-t is kaptam, hogy kiszállították a kórházba) Műszálra kezdek gyanakodni, biztos régebben is volt olyan ruhám, de mostanság több lett mert kaptam karácsonykor ajándékba pulcsit stb nem is figyeltem és ilyen 90%-os polyeszter stb. Viszketés van és ilyen piros pöttyök, szerte a testen.. polyesztertől lehet... most elhagyom ezeket a ruhákat és így fogom tesztelni... nagyon rossz lassan fél éve viszketni...2022. dec. 21. 15:25
11/16 anonim válasza:
Keressetek fel egy másik bőrgyógyászt. Majd írj kérlek, mi lett!
12/16 A kérdező kommentje:
Most azon vagyok igen, hogy valahova máshova menjünk mert amit a mostanitòl kaptunk mindent ki próbáltunk, és igazából talán enyhe javulás van, de összességében a vàrt eredmény nem született meg... Ha lesz megoldàs akkor jelzek.
2022. dec. 30. 18:54
13/16 anonim válasza:
Köszi előre is! Mielőbbi gyógyulást!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük.
2022. dec. 31. 10:35
15/16 A kérdező kommentje:
Ami még nagyon érdekes, hogy baratnőmnél, nálam, mamámnal és anyosnal is ez van. De anyòs nem is velünk lakik. Jah és olyan helyeken viszket inkább a bőr ahol semmi kiütés nincs, csak viszket.. rá nem tudunk jönni hogy mitől. Már műszálas cuccokat se hordunk, de egyébként is egyszerre 4 embernél jönne ki muszalra? Egyébként nem egy időben jelentkezett... 1-2 hónapos elteresekkel de semmire nem múlik el egyiküknek sem. Holnap megyek ismét orvoshoz, aztán anyós is megy máshol orvoshoz (máshova tartozik) és hátha végre lesz megoldàs.. furcsa nagyon, kiütés nincs, csak viszket...
2023. jan. 1. 21:34
16/16 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy szó sincs allergiáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!