Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kaphatok anafilaxias sokkot...

Kaphatok anafilaxias sokkot műszempilla ragasztó allergia miatt?

Figyelt kérdés
Másfél éve van már muszempillam es sose volt semmi gond, de mar az elmult 2 honapban enyhe allergias tünetek jelentkeztek, de csak az első nap es nagyon enyhen igy nem foglalkoztam vele. Most viszont feldagadt estére mindket szemem, viszket, piros... A duzzanat mar lehuzodott. Többet nem rakatok, de a hétvégén nem dolgozik a pillasom, hogy leoldja. A tuneteim mar jelentosen csokkentek. De felek, hogy belehalhatok?! Az elobb furcsa kohoges jott ram, de mar mindenbe belekepzelem, hogy ez az oka.
2022. okt. 22. 04:48
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve lehet emiatt rossz kozerzetem? Fáradtság, gyengeseg... De nalam ez elofordul máskor is, meg eleg hipochonder vagyok
2022. okt. 22. 04:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha máskor is előfordul fáradtság stb akkor biztos nem a pilla miatt

Egyébként ilyen pilláshoz ne is menj többet aki arra sem képes hogy ha ilyen nagy problémád van 5percet rádszánjon és gyorsba leszedje

Kellékes boltban tudsz venni leoldót!

Aztán langyos vízzel mosd át többször a szemed!

Én magamnak kezdtem el csinálni 2x futottam neki

Egyszer egy 7000ftos ragasztót vettem hogy az tuti jó.. úgy csípett a szemem nem bírtam kinyitni kuka…

Aztán egy 10 ezres ragasztó szintén..

Többet nem vagyok hajlandó venni de havi 10 ezret sem fogok kiadni pillára.

Mikor kipróbáltam ezeket a ragasztókat és szétcsípte a szemem nagyon fájt utána a fejem szédültem hányingerem volt, és órákig könnyeztem..

Szóval vannak elég durva reakciók

Szerintem mindenképp oldd le

De elvileg ha nemrég tette fel neked akkor melegvizzel is leoldható mert 24 óra a teljes száradás általában

2022. okt. 22. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!