Parlagfű allergiások, mit szedtek?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Zalában élek, de nagyon rosszul vagyok, könnyem folyik, szemem viszket, torkom kapar, aludni is alig tudok, orromon nem jön levegő :( Eddig cetirizint, claritint szedtem, de semmit nem ér. Az orrspraym sem segít! Dolgozni alig tudok :(
Valami praktika, gyógyszer? (hajmosás, párnahuzat váltás naponta megvan.)
2022. szept. 4. 21:14
1/4 anonim válasza:
Az orrom nyilván sokat folyik meg időközönként tüsszögök rendesen stb, de a kertbe is lazán kimegyek, szóval nem parázok rá, hogy parlagű is van ott. Szoktatni kell hozzá a szervezetet, nem elnyomni gyógyszerrel, meg burokban élni. Nem szedek semmit gyerek korom óta allergia ellen és nem is teszek semmit az ellen, hogy kevesebb pollen terhelje a szervezetem. Egész jól viselem a pollenszezont, igazából évről évre egyre jobban.
2/4 A kérdező kommentje:
Évről évre egyre rosszabb az állapotom! Az elmúlt években nem szedtem semmit. Ez a nyár brutál! A munkám sem tudom rendesen végezni.
2022. szept. 4. 21:51
3/4 anonim válasza:
Az ember szervezetét valóban hozzá lehet szoktatni az allergiát kiváltó tényezőkhöz, nekem a macskaszőrrel volt így, de azért van egy határ. Szerintem ha az ember mindennapi életét befolyásolja, akkor lehet és kell is szedni rá valamit. Nekem a vény nélkül kapható gyógyszerek egyáltalán nem váltak be sajnos, úgyhogy most vényköteles Lordestint szedek. De hiába erősebb allergiagyógyszer, a parlagfűszezont így is megszenvedem.
4/4 anonim válasza:
Allergodil szemcsepp nekem rengeteget segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!