Parlagfűre allergiások, Budapesten! Nektek még vannak tünetek?
Nem voltam orvosnál soha életemben, de az utóbbi 6 év tapasztalatai alapján 99%-ig biztos vagyok benne, hogy parlagfűre vagyok allergiás (ugyanazok a tünetek az év ugyanazon szakaszában). Most szeptember eleje óta folyamatosan fújom az orrom és a pollenjelentés szerint már alacsony a koncentráció, nekem mégis még mindig megvannak a tünetek.
Ti szenvedtek még (főleg a pestiektől kérdezem), vagy nektek már elmúlt? Azért érdekel, mert lehet, hogy meg vagyok fázva és akkor meg irány a doki. :)
Szia!
A lányaim igen komolyan pollenallergiásak (többek között a parlagfűre is). Lassan egy hónapja semmiféle erre utaló tünetük nincs.
Úgyhogy inkább nézesd meg magad dokival.
Jobbulást! :)
Szeptember elején a legrosszabb, saját tapasztalataim szerint akkor tetőzik a dolog, és néha október végéig eltart.
Mióta az eszemet tudom, allergiás vagyok a parlagfűre, bár szerencsére egyre kevésbé súlyos tünetekkel.
Azt vettem még észre, hogy kitolódott a szezon: amíg régen már augusztus elején megkezdődött az orrdugulás, úgy mostanság már csak a végén, és később ér véget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!