Lehetséges hogy valakinél felnőtt korában jelentkeznek először allergiás tünetek?
az allergiák nem feltétlenül gyerekkorban jelentkeznek, kialakulhatnak felnőttkorban is, ugyanúgy ahogy valaki kinő bizonyos allergiákat, másnál kialakul idővel
nyilván nagy szerepet játszik az immunrendszered, az emberek rengeteg mikroműanyagot fogyasztanak el akaratlanul is, hiába eszel sok vitamint mondjuk, a mikorműanyagok nagymértékben rontják az egészségi állapotunkat, és sajnos ez egyre rosszabb lesz
Igen!
Én elmúltam 20 éves, amikor pollenallergiám lett. Egyik pillanatról a másikra.
Teljesen általános, bármire lehetsz érzékeny, allergiás bármikor.
A pollentől kezdve, ételérzékenységeken keresztül, kontakt allergiáig.
Persze.
Nekem egyszer még 30 körül egy hónapon át kellett egyfajta fájdalomcsillapítót szednem, de nem volt semmi.
Egy év múlva ugyanazt kellett szednem, és egyből kiütéseim lettek tőle.
allergiavizsgálat, jelentkezz be, odamész, tesztelnek, megmondják mire vagy allergiás, vannak gyógyszerek amik enyhíthetnek a tüneteken hogy az ember taknyanyálakönnye ne follyon annyira.
a másik verzió h jól be kell rúgni, ezzel kicselezed az immunrendszert és a szervezeted elfelejti az allergiát...
persze ezt rendszeresen kellene művelni, inkább menj a háziorvoshoz aki elküld a vizsgálatra, bár lehet h beutaló nélkül is megnézik az embert ezt nemtudom.
Kérdező!
Orvos ír fel gyógyszert. Előtte allergia vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!