Ez laktóz érzékenység?
17 éves vagyok, nyolcadikban 14 évesen sok volt a stressz és sokat fájt a hasam. Voltam kórházban is de betudták képzelt fájdalomnak és stressznek. Nem is foglalkoztam egy ideig a has fájásommal. Kb egy másfél éve talán 15 voltam de lehet hogy már 16 mikor felfigyeltem arra, hogy miután eszek elkezd fájni a hasam a fejem illetve sokszor szédülők is. (Van hogy napokig nem tudom elvégezni a nagy dolgom ez kb olyan 2-3 nap szokot lenni vagy nem sokkal kajálás után elkap a nagy dolog de mondjam úgy hogy lágyabb) Mióta 17 vagyok elkezdtem ezeket figyelni általában a sajtóktól a sült krumpli meg az ilyen dolgok után kezdem. Mostmár odáig jutottam, hogy eszek pl a mekibe. Érzem hogy még tudnák enni de közbe teltnek is érzem magam és fáj a hasam is meg a fejem. Ezután jön ráadásba a hányinger.
Szüleimnek nem szóltam, mert betudtam és be tudom képzelt “betegségnek”. Van véleményetek erről esetleg hozzá fűzni valótok?
Már rég el kellett volna menned kivizsgálásra.
18 éves korodig gyermek gastroenteorológiához tartozol.
Szerintem minél hamarabb kérjetek időpontot, beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!