Ha egy allergia gyógyszer (allegra) nem hat akkor nem vagyok allergiás?
tüdőgyógyász mondta nem vagyok asztmás, allergológus pedig énis azt kérdeztem hogy lehetek asztmás ha a másik orvos szerint nem vagyok, erre mondta hogy allergiás asztma.
Szoktam tüsszögni, mióta megműtöttek mintha többször is, a szememen is érzem mintha irritálódna és az orrom is nedves szokott lenni
én úgy érzem hogy az orromon nem kapok levegőt, egyik fele mindig dugult.
reggelente ha háton fekve ébredek mind2 orrlyukamon kapok levegőt elég jól, de ahogy elfordulok mintha úgy költözik a dugulás is. Úgy képzelem el hogy van bent egy genny ami vándorol és dugít. Néha este mikor lefekszek az ellentétes irányba akkor az egyik orrlyukamból átvándorol a másikra a dugulás.
xilometazolint találtam helyette, tegnap 2x használtam, reggel ébredéskor háton fekve úgy éreztem akadálytalanul jön a levegő, habár most sem 100 százalékosan.
azt mondta a patikus 6-7 nap után 1-2 nap pihi aztán lehet megint.
a 2 nap szünettel akadálytalanul használhatom hosszú távon is?
az szinte már nem is érdekel, annyira elhanyagolható lesz ha végre kapok majd rendesen levegőt
olyan károkat tud okozni amit nek lehet visszafordítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!