Allegratol van erosebb allergia gyogyszer?
Orvoshoz sajnos nem tudok elmenni, ugyanis csak augusztus vegere van idopont (addig fulladjak meg ejjel, kaparjam ki a szemem vagy amit akarok...)
Allegra meg sajnos nem igazan segit, mar napi 2-t veszek be, de ugyanugy allandoan tusszogok (faj), folyik az orrom es be van dugulva, folyik meg viszket a szemem. :( raadasul hajnalba orokke felebredek ra, hogy epp megfulladni keszulok.. Plusz a kornyezetemet is idegesitem :(
Allergiasok, van valami megoldas? Erosebb gyogyszer?
Valaszokat elore is koszonom!
Van ami megszünteti a tüneteidet, de vényköteles.
Sajnos mindenképpen ez az eljárás: háziorvos ad beutalót az allergológiára, ott kivizsgálnak (jobb lett volna télen, tavasz elején, amikor még tünetmentes vagy) és az eredmények alapján kapsz gyógyszert.
Házi praktikák nem fognak segíteni. Lehetőleg minél előbb lásson az allergológus, nem szerencsés addig, amíg egyéb szövődmények is kialakulnak (pl asztma).
Itt ilyen nincs, tudoszuros reszen vegzik
Voltam mar 2-3 eve allergiavizsgalaton egyebkent.. Tavaly alig volt tunet, most meg megfulladok hajnalba :D
Ha nem muszaj nem megyek se korhazba se orvoshoz, undorito ahogy viselkednek az emberrel.. es mindig attol felek, hogy bemegyek 1 bajjal es kijovok 3 masikkal...
Igen, előfordul, hogy a tüdőszűréssel van egy épületben, nem véletlenül.
Mondjuk kaphatsz Mometason Sandoz orrsprayt, Alvesco inhalálót és Opatanol szemcseppet az Allegra mellé. De ez csak egy lehetséges megoldás, egyáltalán nem biztos, hogy ez kell neked.
Igen, most masik orrsprayt hasznalok, ez nem nyomja fel az agyamig a folyadekot mint az Allegrae. Ez nekem jobban hasznal, majd kesobb leirom a nevet.
De ettol fuggetlenul bosszanto, hogy az egesz korhazban ezekszerint 1db olyan orvos van aki ezzel foglalkozik es az is 2honapig nyaral.
Ez olyan, mintha az osszes boltban 1db penztaros lenne.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!