Folyamatosan csípésekkel van teli a bőröm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Minden nyáron néha (1-2x) tavasszal és ősszel jelentkezik rajtam nagyon sok piros “csípés”. Nem tudok ellene mit csinálni. Nem csípésnek néz ki csak egy piros foltnak ilyen kiütésnek de nem az. Akárhányszor elvakarom egy elfolyt forma azért ki”dudorodik” és nagyon de nagyon viszket. Az orvosoknak gőze sincs arról, hogy mi ez. A családtagjaimon nem jelentkezett sose ilyen “csípés” pedig nem kicsi család vagyunk. Testvéremmel amikor egy szobába voltunk pár évig rajta sose volt rajtam mindig. Valami tipp? Bármilyen? Nem vagyok allergiás semmire.
2022. aug. 1. 03:06
11/12 A kérdező kommentje:
Csak a hajam van kiszőkítve az első két tincse de június óta. Az elött is voltak rajtam
2022. aug. 1. 20:00
12/12 anonim válasza:
Miért nem válaszolsz a többire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!