Antibiotikum, kiütések, normális?(bővebben lent)
Mar masodjara szedem ugyanazt az antibiotikumot . Tavaly szedtem eloszor es iden. Mindketszer joval (kb masdfel hettel) az abbahagyas utan a labfejemen viszketo kiutesek lesznek.
Ha nem masodjara tortenne ez, azt hinnem mastol van, de igy meg vagyok gyozodve arrol, hogy a gyogyszertol. Ez miert van? Mit csinaljak? El fog mulni magatol? Mar 3 - 4 napja szenvedek…
Valószínüleg nem normális. Nézd meg a betegtájékoztatót, hogy van-e benne bőrkiütés, mint mellékhatás.
Ha az orvos legközelebb ezt írná föl neked, akkor ondd meg, hogy írjon másikat, mert ettől kiütésed van.
Egyébként jelentheted is, ha akarod a mellékhatást, a fenti hozzászólás szerint.
Hát bőrkiütést szinte minden antibiotikumnál írnak, mint mellékhatás, csak nekem az fura, hogy amíg szedem semmi, aztán x nappal később meg csak a lábfejemen megjelennek a viszkető kiütések.
Köszi, jelenteni fogom.
Lehet hogy valamelyik metabolit okozza a mellékhatást. Farmakodinámia megmondaná..de nem ez a lényeg hanem hogy ne szedd többé.
Milyen AB volt egyébként? És mire szedted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!