Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Antibiotikumos kezelés esetén,...

Antibiotikumos kezelés esetén, normális hogy rögtön utána 1-2 órára rá hasmenésem van már is?

Figyelt kérdés
Ez egy 3 napos kezelés azt mondta a doktornő, és egy nap 2-t kell be vennem egyszerre. Be vettem és rá 1-2 órára máris hasmenésem volt. (fáj a hátam és a mellkasom. Erre kaptam) most kb rá félórára megint el kellet mennem. Azt írják hogy igazából rá másnap kellene hogy csak hasmenésem legyen, de olyat is olvastam hogy a befejezése után van a panasz. Enterolt vettem mellé a patikában, de a párom azt mondja utána kell bevenni 1-2 órára. Anyám meg azt mondta hogy reggel az antibiotikum, estére meg a probiotikum hogy legyen ideje mind2-nek hatni. Házi orvosom csak Hétfőn lesz elérhető, aki hétvégén ügyeletes az meg egy paraszt. Kérlek segítsetek, nálatok ez hogy szokott lenni, és hogy szeditek be mellé az enterolt vagy normaf-t?

2021. nov. 26. 21:25
 1/5 A kérdező kommentje:
A gyógyszer neve "Sumamed"
2021. nov. 26. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél probiotikumot.
2021. nov. 26. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja vettél. Kérdezd meg a gyógyszerészt.
2021. nov. 26. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és próbálok nem bunkó lenni... de a válaszod igen haszontalan volt. Nem foglak lepontozni vagy ilyesmi, de kérlek ha nem tudsz segíteni egy adott témában akkor ne írj kérlek. A gyógyszerész sokat nem fog nekem segíteni, de akkor ugyan ott vagyok ha a házi orvosommal beszélek hétfőn. Amit meg is teszek. Csupán kíváncsi vagyok más emberek tapasztalataira ezzel kapcsolatban. Lehet sokan vannak így vele ahogy én. Ha megírják az emberek a tapasztalataikat, elkerülhetek egy felesleges hívást. Köszönöm.
2021. nov. 26. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem
2021. nov. 27. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!