Hgwell kérdése:
Hogyan tudom megoldani az EPIPEN injekció kiváltását ha nem vagyok allergiás de veszélyeztetett vagyok és hogyan tudom igazolni a veszélyeztetettséget az allergiás rohamra vagy csípésre?
Figyelt kérdés
Méreg, csípés, allergia, betegség, injekció, rovar, ember,2022. máj. 29. 21:10
1/8 anonim válasza:
Miért vagy veszélyeztetett? Mire? Kimutatta valamilyen speciális allergia teszt? Mit mondott az allergológus?
2/8 anonim válasza:
Nyilván orvosi papírral. Ha az orvos nem lát veszélyeztetettnek, csak te magadat, akkor pedig sehogy.
3/8 anonim válasza:
Ez nem olyan mint egy lázcsillapító, hogy jó ha van otthon. Csak szakorvos írhatja fel, amennyiben a vizsgálatok alapján indokoltnak tartja. Nem bemondás alapján működik.
4/8 anonim válasza:
Ha nem vagy allergiás akkor nem vagy veszélyeztetett.
5/8 anonim válasza:
Ja, marha jó, nem vagy veszéyeztetett, apám 45 éves koráig nem volt allergiás a méhre, pedig sűrűn csípték, aztán egyszer csak majdnem belehalt.
Ismerősöm a mogyoróvaj járt így. Egyik nap semmi baja, a következő nap befulladt egy szemtől.
Szóval de! Veszélyeztetett vagy, csak ugyebár a kalcium is megvéd - a nagy lószrt.
6/8 anonim válasza:
5
Ilyen alapon mindenki veszélyeztetett.
7/8 anonim válasza:
Az élet egy veszélyes játék ötös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!