Élesztō és laktózintolerancia kinek van még?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap jött meg az intolerancia vérvétel eredménye és jelenleg azt sem tudom mit gondoljak vagy mit ehetnék.
Gyenge pozitív:
Tojás
Káposzta
Paprika
Paradicsom
Burgonya
Kukorica
Erōs pozitív:
Élesztō
Tehéntej - CC laktózintolerancia
Az lenne a kérdésem hogy ti kihagynátok a gyengén pozitív termékeket is vagy csak ami erōs?
Már a laktózzal képben vagyok, de az élesztōvel csak most baratkozom.. miben van egyaltalan?
Olvastam a sör összetevōket is és az egyikben írja a sörélesztōt, de már a másikban nem.. akkor abban nincs? Vagy mit kell figyelni ezeknél a termékeknél?
Miben nincs egyaltalan ?
Köszönöm !!!
2022. máj. 26. 07:14
1/1 anonim válasza:
Az élesztőről nem tudok semmit. A laktózra viszont érzékeny vagyok. Laktázenzim tablettával v. cseppekk segítségével meg tudom előzni a kellemetlenségeket (puffadás, hasmenés). Viszont ha orvosilag igazolt a laktózérzékenység, akkor az személyi jövedelemadó kedvezményre jogosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!