Allergiás lettem a kutyájára de terhes vagyok? Mit tegyek?
De mit kellene megérteni? Hogy semmilyen épkézláb orvosi teszt nem bizonyítja, hogy allergiás vagy a kutyákra?
Azt kéred az embertől hogy szabaduljon meg a kutyájától azért, mert te szerinted allergiás vagy a kutyákra:D Érted, hogy mi ezzel a baj?
A szemeid nyilván be vannak dagadva, ezer dolog miatt lehet, a pollenallergiától az étkezésen át egészen a száraz levegőig. De ha egyszer megcsináltattad a tesztet, ami feketén fehéren kimondta hogy nem vagy allergiás a kutyákra, akkor miért kötöd az ebet a karóhoz, hogy de te akkor is a kutyákra vagy allergiás?
Biztos hogy nem az a megoldás, hogy kib@sszátok az utcára az embered kutyáját.
"Abból tudok kiindulni ha nem vagyok a kutyával itthon egy légtérbe nem viszket."
Ezt én értem, erre mondom, hogy ennek ezer meg egy másik oka lehet. Biztos hogy nem az az első logikus megoldás, hogy menjen a kutya. Azért, mert meggyőzted magad arról, hogy a kutyára vagy allergiás.
Tegyük fel elesel, fáj a lábad, nem tudsz ráállni, félsz, hogy eltört. Elmész az orvoshoz és csinál egy röntgent, látszik, hogy nincs eltörve. Ilyenkor hazamész és közlöd a férjeddel hogy márpedig neked akkor is el van törve a lábad, nem érdekel mit mond az orvos, abból tudsz kiindulni hogy ha súlyt teszel rá akkor fáj? És elvárod tőle hogy úgy ápoljon, mintha tényleg el lenne törve a lábad? Ha pedig nem teszi, akkor ő a szemét?
Normális ez?
Léteznek allergiagyóyszerek, tessék szedni.
Én biztosan nem válnék meg a kutyámtól, mert a barátom állítólag! allergiás rá - öndiagnózis.
Meg egyébként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!