Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergiás lettem a kutyájára...

Allergiás lettem a kutyájára de terhes vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Novemberben csináltattam vértesztet negativ lett kutyára meg mindenre. Akkor elmúlt a szemviszketés hagytam is a dolgot. Most kb 1 hete nagyon feldagadtak a szemhéjaim és fájnak, viszketnek de csak itthon. Ha elmegyek bárhová akkor nem. Érdemes szülés után bőrtesztet csináltatni? Mi lesz így ha nem mutat ki az se semmit?? Hagyjam el a férjem a babával mert negativ a teszt? Imádja a kutyáját és nem érti meg. Azt mondja hogy akkor a gyerek marad én meg megyek. Nem normális. Félek….
2022. máj. 2. 21:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy nem tudja hogy tudna-e örülni úgy a kisbabának hogy nem lenne itt a kutyája.
2022. máj. 2. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

De mit kellene megérteni? Hogy semmilyen épkézláb orvosi teszt nem bizonyítja, hogy allergiás vagy a kutyákra?

Azt kéred az embertől hogy szabaduljon meg a kutyájától azért, mert te szerinted allergiás vagy a kutyákra:D Érted, hogy mi ezzel a baj?

A szemeid nyilván be vannak dagadva, ezer dolog miatt lehet, a pollenallergiától az étkezésen át egészen a száraz levegőig. De ha egyszer megcsináltattad a tesztet, ami feketén fehéren kimondta hogy nem vagy allergiás a kutyákra, akkor miért kötöd az ebet a karóhoz, hogy de te akkor is a kutyákra vagy allergiás?

Biztos hogy nem az a megoldás, hogy kib@sszátok az utcára az embered kutyáját.

2022. máj. 2. 21:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Abból tudok kiindulni ha nem vagyok a kutyával itthon egy légtérbe nem viszket. Olvastam olyat hogy nem mutat allergiát de attól még lehetnek tünetek.
2022. máj. 2. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz egy adag kutyaszőrt, és leukoplaszttal ráragasztod a hátadra 48 órára. Ez nem jelet veszélyt a terhességre. És kiderül belőle, hogy allergiás vagy-e a kutyaszőrre.
2022. máj. 2. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
20%

"Abból tudok kiindulni ha nem vagyok a kutyával itthon egy légtérbe nem viszket."

Ezt én értem, erre mondom, hogy ennek ezer meg egy másik oka lehet. Biztos hogy nem az az első logikus megoldás, hogy menjen a kutya. Azért, mert meggyőzted magad arról, hogy a kutyára vagy allergiás.

Tegyük fel elesel, fáj a lábad, nem tudsz ráállni, félsz, hogy eltört. Elmész az orvoshoz és csinál egy röntgent, látszik, hogy nincs eltörve. Ilyenkor hazamész és közlöd a férjeddel hogy márpedig neked akkor is el van törve a lábad, nem érdekel mit mond az orvos, abból tudsz kiindulni hogy ha súlyt teszel rá akkor fáj? És elvárod tőle hogy úgy ápoljon, mintha tényleg el lenne törve a lábad? Ha pedig nem teszi, akkor ő a szemét?

Normális ez?

2022. máj. 2. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy lakásban ezernyi allergén lehet. Amig nem derül ki, hogy te mire vagy érzékeny, addig nem hibáztathatod a kutyát.
2022. máj. 2. 22:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Anno még ezer éve lett egy kiskutyám. Velem volt 2 hétig. Aztán olyan komoly kötőhártya gyulladásom lett hogy öröm volt nézni. Testvéreméknek el tudtam ajándékozni. Kitakaritottam és 3 nap múlva semmi bajom nem volt. A mostani páromnak amikor megismerkedtünk még nem volt kutyája. Aztán előállt vele. A víz is kivert mert addigra már komoly volt a dolog. Tudtam hogy baj lesz.. Értem és köszönöm a válaszaitok. Nem hunyászkodom meg egy kutya miatt. Kell egy normális értékrend. Van akinek nem jó, fontosabb egy kutya mint a családja. Valszeg most is ez lesz.
2022. máj. 2. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szemmel láthatóan klinikai eset vagy és úgysem tudok semmit írni, ami egy picit is kibillent ebből az agyament, teljességgel logikátlan eszmefuttatásból, amibe belehergelted magadat. Úgyhogy be is fejeztem, szép életet nektek, remélem a férjednek van valami kis esze mert az a szegény gyerek tőled biztos nem fog örökölni.
2022. máj. 3. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Léteznek allergiagyóyszerek, tessék szedni.

Én biztosan nem válnék meg a kutyámtól, mert a barátom állítólag! allergiás rá - öndiagnózis.

Meg egyébként sem.

2022. máj. 8. 07:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Dehogy szedek allergia gyógyszert. Biztos nem fogom ilyennel kárositani az egészségem😃😃😃😃 fontosabb mibt egy kutya😃😃😃😃
2022. máj. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!