A H2 kilégzéses teszten hány dc-l folyadékot itatnak velem és hányszor?
Figyelt kérdés
Megyek ilyen tesztre, azt írják,hogy előző nap este 9 óra után már ne igyak semmit másnap éh gyomorral kell menni reggel 8 ra. Nagyon érdekelne,hogy mennyi dc-l folyadékot itatnak meg velem,mert addigra már nagyon szomjas leszek. Úgy tudom 2-3 órás lesz a teszt az idő alatt akkor enni nem is szabad. Mi lesz ha elájulok az éhségtől? És hány dc-l folyadékot adnak?2021. nov. 15. 16:07
11/20 anonim válasza:
Nem kajaltam be nagyon , illetve annyira sok vizet se ittam, mert igazából fölösleges :D szervezted kidobja a fölösleges folyadékot , nem raktározza el :).
Hidd el ennyi ideig simán ki lehet bírni , hogy nem iszik az ember :D
Reggel tojást ettem , ebédre krumplit , vacsira barna rizst , párolt csirkemellel, és fel 7 fele meg ettem egy tál zabpelyhet :D.
12/20 A kérdező kommentje:
fűszerezni lehet az ételeket? édesburgonyát lehet enni?
2021. dec. 10. 20:30
13/20 anonim válasza:
Fűszert is elhagytam, csak sót használtam biztonság kedvéért , olajat se használtam… csak kókusz olajat.
Szerintem lehet :).
14/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sikerült kibírni. Minden rendben ment. 80 körüli értékeim lettek középtávnál.
2021. dec. 14. 14:53
15/20 anonim válasza:
Szóval pozitív lett :o. Milyen teszten voltál?
16/20 A kérdező kommentje:
laktulóz teszten voltam. Máskülönben laktóz érzékeny is vagyok. Neked mit irtak fel?
2021. dec. 14. 20:28
17/20 anonim válasza:
Én negatív voltam. 80. Percnél volt 15 , 100. 17 120. 26 .
Szóval nekem nem SIBO a bajom :D.
18/20 anonim válasza:
19/20 A kérdező kommentje:
nekem a doktor úr normix kúrát javasolt 6 napig 2*2-őt majd 1 hónapig probiotikumot és ezt 3 szor megkell ismételni. Illetve volt 2szer véres székletem és emiatt ő polipra gyanakszik vagy bélnyálkahárta gyulladásra. Javasolta a vastagbéltükrözést. Probiotikumnak én ezt szedem(szedném) YiYa L-GG probiotikum+ élő bélflóra komplex. Vastagbéltükrőzés altatva kibírható?
2021. dec. 15. 17:03
20/20 anonim válasza:
Altatva minden, én gyomortükrözésen voltam altatva :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!