Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Látott valaki ilyen bőrbetegsé...

Látott valaki ilyen bőrbetegséget? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ez a tenyeremen van.Háromféle bőrgyógyásznál voltam, abból 2 valami kenőcsöt írt fel a harmadik meg antibiotikumot. Egyik se használt semmit. És már hónapokóta ilyen. Abba hagytam az alkoholos kézfertőtlenítést hátha attól van, és semmi. Esetleg valaki látott már ilyet vagy hasonlót?

2021. szept. 16. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Azta rohadt,már ne haragudj,de ez tényleg durva

Itt amúgy semmittelenek a bőrgyógyászok,látszik is ebből,meg én is tapasztaltam,amikor jön a ,,nem tudom".

De ez vagy allergia,vagy valami vírus szerintem,de ne is menj bőrdokihoz,más orvos többet fog mondani pl ha csinálsz allergiatesztet stb Olyan,mintha vízhiányod lenne amúgy.

2021. szept. 16. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez ekcémának tűnik.
2021. szept. 16. 12:23
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ekcéma is lehet. Attól, hogy még abbahagyod a kézfertőtlenítő használatát, nem áll vissza a bőröd normál működése, ahhoz sokszor több hónap kell, ha nem tette valami tönkre végleg. A bőr hasznos baktériumai vissza kell épüljenek oda, vagy a ph nem jó, de így ezt eldönteni nem lehet, nem vagyok orvos. Próbálj ki olyan krémeket, amik nem gyógyszeresek, hanem természetes alapanyagúak, talán azok jót tesznek.
2021. szept. 16. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért a helyedben egy gasztroenterológiai kivizsgálásra elmennék. Beutalót háziorvos adhat. Hátha valamit nem ehetsz....
2021. szept. 17. 06:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. szept. 17. 08:11
 6/6 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy a kézfertőtlenítől van. Sok idő kell amíg regenerálódik.
2021. szept. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!