Durva ekcéma miatt jár-e táppénz?
Figyelt kérdés
Sziasztok, intenzíven viszkető gennyesedő ekcéma miatt mennék táppénzre, szerintetek jogosult vagyok-e? Munkahelyemen különböző vegyszerek és fémpor is találhatóak, amik a bőrömre kerülve irritáló hatásúak. Magánorvos írt fel kenőcsöt és gyógyszert is, de én táppénzre mennék.2021. aug. 10. 00:52
1/7 anonim válasza:
Ha ilyen durva miért nem munka helyet váltasz?
Nem jó a főnöknek se ha sokszor kéne táppénzre írnia és neked se jó ha ilyenek vagy kitéve a munkahelyen.
2/7 anonim válasza:
Komoly fém allergiám van, eszemben sem volna ilyen helyen dolgozni. Kiírnak 1 hétre, ha nagyon durva, de mit csinálsz utána?
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Táppénz ideiglenes megoldás csak. Eleve védőeszközt kell biztosítani.
4/7 anonim válasza:
3-as Milyen védőeszközt? Űrhajós szkafandert nem fog kapni! Az, hogy érzékeny a bőre arról nem a munkáltató tehet.
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Akár szkafander, de mondjuk kesztyű, maszk. Ilyen helyen kötelező.
6/7 A kérdező kommentje:
Folyik a kivizsgálás hogy mitől van. Amíg nem tudom biztosan nem váltok munkahyet.
2021. aug. 10. 08:21
7/7 Ypszilon1980 válasza:
Érzem, ezt természetesen te tudod. Háziorvossal tudod intézni a táppénzt, vele beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!