Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Más is nyakig ül már a parlagf...

Más is nyakig ül már a parlagfű miatti allergiában?

Figyelt kérdés

Napok óta érzem, de a mai nap már kibírhatatlan. Annak ellenére, hogy szedem az allergia elleni gyógyszert és szemcseppet is használok, alig tudok létezni. Az orrom folyamatosan be van dugulva az orrcsepp ellenére is és a szememmel gyakorlatilag nem látok, könnyezik, ég, viszket. Legfőképpen a szemem zavar.

Mit tudom még tenni, hogy ne legyen ennyire elviselhetetlen?

2021. szept. 5. 15:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Kitartás.Ahogy öregszel,egyre enyhébbek lesznek a tünetek.Nekem sem használt a gyógyszer,el is hagytam.
2021. szept. 5. 15:24
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, most nagyon durva. De ha beírod a keresőbe hogy "pollentérkép" azon is látszik hogy vérvörös mindenhol. Extrém koncentráció:)

A Lendin nekem jól bevált, mint antihisztamin, de azt fel kell íratni az orvossal és a betegtájékoztatóban megfelelően szedni!

2021. szept. 5. 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyan ez van, napok óta folyamatosan tüsszögök, az orrom már vörös és fáj az orrfújástól. Tegnap ki menten a kertbe, fél óra után bedagadt mind a 2 szemem. Nem vagy egyedül 😑
2021. szept. 5. 15:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem másik gyógyszer a megoldás.
2021. szept. 5. 15:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. 🤧😄 Én nem szedek rá semmit.
2021. szept. 5. 15:37
 6/19 A kérdező kommentje:

Orvost által felírt gyógyszert szedek, ez már kb. az ötödik fajta az évek alatt, de igazából egyik sem használ. Annyira el vagyok keseredve, tehetetlenül szenvedek ilyenkor mindig jó pár hétig és semmi sem segít. :(

Köszönöm az eddigi válaszokat!

7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit szedsz? Nekem is a lendin a legjobb, bár nyár közepén még amellett is majd megpusztultam. Most egész jó.
 8/19 A kérdező kommentje:
Most éppen Desloratadine Actavis nevű gyógyszert szedek. Lendint még nem szedtem, próbáljam meg azt felíratni? De így szezon közben is használ?
2021. szept. 5. 15:41
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Múltkor beszélgettem egy ismerőssel, ő elment immunterápia. Azt mondta drága volt, de megérte, már első év után sokat javult, pedig előtte volt, hogy annyira szarul volt, hogy dolgozni nem bírt bemenni.

A lendin jó, szezon közben is válthatsz.

2021. szept. 5. 15:46
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
Dinnye,paradicsom,uborka.Ezeket most hanyagolni kell,mert jobban kihozzák az allergiát.
2021. szept. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!