Más is nyakig ül már a parlagfű miatti allergiában?
Napok óta érzem, de a mai nap már kibírhatatlan. Annak ellenére, hogy szedem az allergia elleni gyógyszert és szemcseppet is használok, alig tudok létezni. Az orrom folyamatosan be van dugulva az orrcsepp ellenére is és a szememmel gyakorlatilag nem látok, könnyezik, ég, viszket. Legfőképpen a szemem zavar.
Mit tudom még tenni, hogy ne legyen ennyire elviselhetetlen?
#10: ez szerintem emberfüggő. Nálam semmit nem számít.
kb 8 éve egyik évről a másikra teljesen elmúlt az allergiám. Csak úgy, illetve nem tudom mitől, gyógyszert sosem szedtem, de az utolsó években már volt hogy patakokban csorgott a taknyom, aztán azóta meg semmi.
Azóta is tolom a dinnyét, mert az egyik kedvenc gyümölcsöm, paradicsomot meg gyakorlatolag minden nap eszek, ahogy uborkából és tökfélékből is sokat.
Hülyeség lenne pont a friss idénygyümölcsöket megvonni magadtól
10-es! Igen, elképzelhető keresztallergia, de mostanában csak kevés paradicsomot ettem, ettől függetlenül napról-napra rosszabb.
És használok mellette szemcseppet és orrcseppet is, mármint a gyógyszer mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!