Segítség kellene?Hosszabban lent.
Figyelt kérdés
Kezdem az elején először kisfiammal elmentünk gasztroenterogushoz,aki megállapította nálunk vèrből búzafehèrje,tej mandula dió stb allergiánk van.Ő ugye tápszer javaslatot nem tudott adni így elkellett mennem másik magándokihoz aki kiadta a tápszer javaslatot.Viszont vèrcseppből ő is megnèzte 20 perc alatt eredmény lett és azt mondta mindenre negatív.Viszont ugye nem iszik tejet meg búzafehèrjès èteleket.Ezèrt megkèrdeztem van e èrtelme befeküdni teljes kivizsgálásra kisgyerekkel azt mondta felesleges de ha nincs baja mitől vannak tünetei a gyermekemnek.Szerintettek menjünk kórházba és ott mit csinálnak vele 2 èves?Közbe felhívtam kórházat azt mondták vigyem be beutalóval de mindenki elzárkózik ettől gyermekem meg fogy csak le.Adjatok ha tudtok tanácsot.De rosszindulatú megjegyzéseket légyszi mellőzètek hisz tanácstalan vagyok csak a magán dokinak fizetem a pènzt.Ès nem halladtam semmire.2021. aug. 17. 19:45
1/2 anonim válasza:
És mi a kérdés?
Ez így értelmezhetetlen.
Nyugodj meg, szedd össze a gondolataidat, és fogalmazd át a kérdést, úgy hogy érthető legyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Hogy kórházba szerintetek èrdemes menni ha igen milyen vizsgálatokra számíthatunk meg kb hány nap?
2021. aug. 17. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!