Laktózérzékeny lennék? Nagyon rosszul vagyok.
Figyelt kérdés
Már többször is előfordulása ilyen, most pl kakaót ittam, kb 2 dl tejből, és hányingerem van, fáj a hasam. Hasmenéses nem szokott lenni.
Joghurtot, meg ilyen tejtermékeket alapjaraton véve nem kívánom, de néha ezek után is tapasztalom ezt.
2021. aug. 4. 09:50
1/2 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki. Felvetődik a kérdés, hogy ha szarul vagy tőle, akkor miért iszod.
2/2 Szőke Zoli2 válasza:
Igazi,3,6 százalékos tejből kell készíteni a kakaót, mert sokan inkább arra érzékenyek hogy a tejből sok tejzsírt vonnak ki a gyárakban és felborul a tejzsír/tejcukor egyensúly. Én például a zsírszegényebb tejtől szétfosom a klotyót, a teljes tejtől semmi bajom. Úgy kell keresni a boltokban hogy "teljes tej" Érdemes hozzá vajas (nem margarin, az csak 1 lépésre van a szappantól) szóval vajas mézes kenyeret enni, kitűnő reggeli, tele fontos tápanyagokkal és vitaminokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!