Maszk után kaparó érzés?
Figyelt kérdés
Ma olyan helyen voltam, hogy kb 20-30 percet maszkban kellett töltenem. Már vent éreztem hogy nem az igazi valami, de mikor kijöttem, levettem a maszkot, néhány percen belül nagyon felerősödött egy borzasztó zavaró kaparó érzés a tüdőmnél. Mintha valami ott lenne és annyira irritált hogy az orr légzés se segített, megszólalni nem tudtam, majdnem öklendezés lett belőle már. Pillanatokon belül lett elviselhetetlen és ijesztő, de sikerült a nagy pánikolás közben innom kicsit, ezután csokkent. Viszont kis mértékben megmaradt ez a rossz érzés mellkasnál. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezt mi okozhatta? Nagyon megijedtem, mert hányás fóbiám van és rettegtem nehogy addig fajuljon a dolog.2021. júl. 18. 22:58
1/3 anonim válasza:
A grafén oxid szálak bejutottak a tüdődbe.
2/3 anonim válasza:
A maszkban elő féreg!!!
Viccet félretéve, hacsak nem volt extrém használt vagy extrém koszos a maszk, akkor pánikroham pl. Vagy allergia. Nekem spontán volt tegnap ilyen, amilyenről írsz, miközben otthon voltam. A hangom is elment estére. Nem először történt meg. Stressz, pánik, allergia vagy tényleges félrenyelés is okozhatja, de még egy refluxos, savas felböfögés is. Szerintem nem lesz bajod, nem kell félned.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Az micsoda?
#2 Reflux nem, semmi maró érzés vagy ilyesmi nem volt, csak mintha tényleg valami a tüdőmre került volna. Az hogy bepánikoltam majdnem utána az már mellékes, a sorrendben nem ez volt előbb hanem a kaparó érzés.
2021. júl. 19. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!