Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Szerintetek ez allergia?

Szerintetek ez allergia?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja tart. Folyik az orrom fáj a fejem, szédülök, de nem az a tipik szédülés hanem bizonytalanságot érzek. Fáj az arcom főleg az orrom es a homlokom környéke és a füleim. Nem magas a vérnyomásom, voltam MRI-n nincs semmi. Fül-orr gégészeten, azt mondta nem középfül eredetű, mert akkor forgó lenne a szédülés. De szédülni tudok egy allergiától? Mert amikor a fejfájás és szédülés elmúlik, akkor csak marad az állandó orrfolyás. Estére bedugul az egyik orrom és állandóan fújom. Már tanácstalan vagyok nem tudom mi van és ebben az időszakban elég lassan lehet orvoshoz jutni. Szerintetek érdemes elmenni egy allergológushoz ?

2021. márc. 12. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet a pajzsmirigy a gond, ez is okozhat natha szeru tuneteket, fejfajast, szedulest.

Mindenkeppen nezesd meg, celzott pajzsmirigyes vervetellel, nem eleg a sima verkep.

Persze elmehetsz allergia vizsgalatra is, de en ezzel kezdenek.

2021. márc. 12. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Az allergiát könnyen ki tudod zárni úgy, hogy megpróbálsz antihisztamint szedni. Ha hat, az volt, ha nem, nem. Persze nem árt, ha megkérdezel egy orvost előbb, nehogy bajod legyen tőle (bár nem valószínű szerintem). Az allergia nem jellemző, hogy szédülést okozzon, hacsak a folytonos orrfújás miatt nem. Allergológusnál előbb kérdezz rá telefonon, hogy most csinálnak-e egyáltalán allergia tesztet (ahova én tartozom, ott a járvány miatt szünetel).
2021. márc. 12. 10:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem is tipik szédülés és nem állandó, hanem ilyen csónakérzésem van. Lehet furcsán hangzik, de mintha egy csónakon ülnék, ami néha meginog a vízen.
2021. márc. 12. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy, vagy mellékese.
2021. márc. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!