Ha én allergiás vagyok amire gyógyszert is szedek melyik vakcinát kapom majd meg?
Figyelt kérdés
Lendint szedek, ha kimarad -még télen is- egész nap be van dugulva az orrom ha beveszem másnap nincs bajom. Kínait szeretném egyébként beadatni, fene tudja miért, de az orosszal sincs bajom, sőt lényegében nekem mindegy, de ha választani lehet akkor a kínait.2021. márc. 2. 20:24
1/3 anonim válasza:
Amelyik jut neked. Ha nem volt meg anafilaxiad, akkor siman beadjak.
2/3 anonim válasza:
Ettől nem függ. Ha olyan allergiás vagy, hogy már volt anafilaxiás sokkod is, úgy vittek kórházba rohammentővel, akkor nem kapsz semelyikből. De egy szénanáthától akármelyiket megkaphatod.
3/3 anonim válasza:
Amelyik van a dokinál. Én tegnap voltam oltáson, huszon éves cukorbeteg lány vagyok, ugyanugy a kínait kaptam mint mindenki más. Azt mondták hogy tök mindegy, a lényeg hogy be legyek oltva. Mindenki azt kap, amit a háziorvosához küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!