Sokat tartózkodok a szobámban, és észrevettem, hogy végülis csak itt érzem úgy, hogy be van dugulva az orrom. Poratka allergia lehet?
Figyelt kérdés
Orrsprayt nem akarok állandóan használni, mert nem jó és rá lehet szokni. Poros a szobám, nehéz ellene tenni gondolom ruháim/ágyam miatt legfőképp. Nehéz koncentrálnom miatta, még az orromon keresztüli légvételemen is hallatszódik mintha be lenne dugulva az orrom, és érzem is. Nem taknyos. Ha poratka allergia okozhatja ezt mi tévő legyek? Ki lehet ezt mutatni valahogy? Voltam már fülorrgégésznél, és nem volt semmi bajom. Allergiavizsgálat?
Köszi a segítséget.
2021. jan. 13. 15:04
2/9 A kérdező kommentje:
Páratartalom 50%
2021. jan. 13. 15:26
3/9 A kérdező kommentje:
És ha száraz a levegő, mit tudnék ellene tenni? Kipróbálnék bármit, hátha úgy jobb.
2021. jan. 13. 16:42
4/9 anonim válasza:
Azt írja,hogy poros a szobája.Mitől és miért nem lehet csökkenteni? Persze,egy allergiavizsgálat,semmi esetre sem ártana!
5/9 anonim válasza:
A gyakori takarítás hátha segít, meg szellőztetés. Én ezt tudom ajánlani.
6/9 A kérdező kommentje:
4-es, csak gyanítom hogy ezért mert poros a szobám. Már csökkentettem a port, rendszeresen takarítok. És még mindig nem változott.
2021. jan. 16. 17:37
7/9 A kérdező kommentje:
De most akkor inkább száraz a levegő?
2021. jan. 16. 17:38
8/9 anonim válasza:
Szerezzen be egy párásító készüléket.Amennyiben a tünetek változatlanok,akkor allergiavizsgálat. Ugyanis,ott megtudja,hogy mikre allergiás. Esetleg pszihés tényezők.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. febr. 24. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!