Por allergia tapasztalatok?
Most voltam teszten, és kiderült hogy allergiás vagyok a porra. A bőrorvosom nem dolgozik még pár napig(aknéim voltak az allergia miatt), így nem tudom mi lenne pontosan a teendő, interneten nem táláltam erre említést sem.
Aki ebben a cipőben jár, annak mit mondott az orvosa? (mit kerüljön stb stb értitek)
Szia. Nekem eleggé sok allergiám van, köztük a porra is allergiás vagyok. Allergiás asztmád vagy csak allergiád van? Ha a második akkor sokkal jobb helyzetben vagy. Nekem allergiás asztmám van, az sokkal rosszabb, mert én fulladok is a portól. Ha jól tudom ez sima allergiánál nincsen, vagy csak nagyon kis mértékben.
Összességében csak arra figyelj, hogy nagyon poros helyeken ne legyél, meg ahol nagyon szállhat a por ott se (pl. nálunk a garázs tiszta por, és mikor anyuk söpört fel, akkor elkezdett “szállni” a por.) Ha szőnyeg van a szobádban célszerűbb lenne parkettára váltani, mert azt sokkal egyszerűbb tisztítani. Emelett arra figyelj, hogy a szekrényeken meg sehol ahol alszol vagy sokat vagy ne álljon a por, rendszeresen legyen takarítva és a por letörölve.
Meg ha esetleg mégis tiszta por lennèl, akkor ha megfürdesz(esetleg hajat mosol) és tiszta ruhát veszel fel, egy jó pár percen belül jobban leszel. (gondolom a tüneteket meg a többit tudod, de ha bármi kérdésed van még nyugodtan írj) Egyébként a sima allergia egy viszonylag könnyen elviselhető betegség, úgyhogy ne ess kétségbe tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!