Covidos lennek?
Figyelt kérdés
A héten kezdődött az egyetem stb, modt olyan faradtank érzem magam meg mintha fájna az egész mellkasom. Sajnos hipochonder vagyok és képes vagyok bármit be képzelni ezért felek.2020. szept. 10. 16:57
1/7 anonim válasza:
Teszteltesd magadat, és kiderült!
3/7 anonim válasza:
Remélem tudod,hogy nem vagyunk telejósok,hogy ezt így megmondjuk neked.
4/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell tesztelést kérni?
2020. szept. 10. 18:01
5/7 anonim válasza:
Egyetemre jársz, és képtelen vagy utána nézni egy olyan dolognak, amivel március közepe óta tele a sajtó? Minden nap elmondják valamelyik cikkben, hogy mi a tesztelés menete, kit kell értesíteni.
6/7 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van.
Egyetemista vagy,ember!
7/7 anonim válasza:
Ilyen kis tünetek miatt nem fognak tesztelni, csak ha Covid gyanú fennáll, fizetősre mehetsz ha nagyon aggódsz, de szerintem csak beképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!