Mikor lesz vége a pollen allergiának?
Nekem általában szeptember közepéig tart a legrosszabb időszak. De korábban szokott kezdődni, mint idén, szóval tartok tőle, hogy annyival később is lesz vége.
A gyógyszerre olyan könnyen rámondja az ember, hogy nem segít semmit - de gondoljatok bele, elég valószínű, hogy anélkül még rosszabb lenne. Én nagyon hálás vagyok a gyógyszerek feltalálóinak.
A parlagfű virágzásáig, vagyis október végéig is ki szokott tartani nekem.
Embertelen ez az állapot, hiába a gyógyszer és az orrspray, nem használ, a lakás egy zsepihalmaz...
Most rendeltem spirulina tablettát, állítólag az is enyhítheti a tüneteket, de hiszem ha látom.
Orvos semmit nem tud mondani, arra hogy évekig tünetmentes voltam gyógyszerek nélkül, pár éve viszont újra kezdődött, csak szedjem megállás nélkül a gyógyszert.
Amúgy alig látok a környezetemben allergiást, mindenki úgy néz rám mint egy különcre, nem értik mi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!