Hogyha nagyon allergias vagyok minden allat szorere, a szenara, szalmara, porra stb, van olyan gyogyszer, ami ezen segiteni tud, hogy lovasoktato lehessek?
Csak fejben tudod ezt leküzdeni. Gyógyszer nem segít.
Nekem is ez van majd megkaptam álmaim állását. Állatokkal dolgoztam taknyom nyálam egynefolyt 3 napig. Gyógyszer fél órát használt kb. Tudom hihetetlenül hangzik de azt mondtam magamnak, hogy ezt miszak befejeznem mert elveszítem az állást. Elmúlt nagyjaból. Csak ha valami nagyon szagos állat jött kellett 1-1 szem gyógyszer. De én itt tényleg nagyon boldog voltam. Máshol már nem működött ahol nem éreztem ilyen jó magam. A másik sztori. Volt egy macskám 12 évig. Együtt aludtunk stb. Arra figyelnem kellett ha megsimogatom ne nyúljak a szememhez mert viszketni kezdett de ennyi. Nem volt más tünet. Semmilyen más macskávan nem tudok egy szobában lenni mert tüsszögök folyik az orrom elviselhetetlen. Az allergia teszten is erős allergiát mutatott a macskaszőr. Kérdeztem az orvost, hogy lehet, hogy a sajátomra nem vagyok. Azt mondta biztos mert annyira szeretem. Amúgy sima fekrtefehér hazimacska volt semmi különleges fajta. Ennyit tudok hozzáfüzni. Gyógyszeren nem lehet élni és nem hat egy idő után ha erős allergének között vagy. Ráadásul asztma lehet belőle így nem ajanlanám. Ha írsz priviben még tudok valamit ajánlani csak nem akarom reklamozni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!