Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet élni a lovasoktatásból?

Meg lehet élni a lovasoktatásból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Részletesebben az lenne a kérdésem, hogy a lovasoktatásból meg lehet e élni? Vagyis , hogy belőle a számlát tudjuk fizetni, kenyeret tudjunk venni, családot és a lovat eltartani. Esetleg ha nem lehet megélni ebből akkor több lovas szakma. Az a gond velem, hogy én csak lovas szakmát akarok és a jövőmet is így képzelem el.

Rosszindulatú emberek pls kíméljenek!😥

2020. jún. 22. 07:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jó helyszínt megválasztva meg lehet belőle élni.
2020. jún. 26. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Itthon nem tudom, de a Németeknél megkapod a nettó 1800-at és fizetik a szállás.
2020. júl. 9. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
szállást
2020. júl. 9. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

1 es válaszoló: Szerbiában élek. Ott nem eléggé felkapott a lovasság, de ismerek jó pár lóimádót, lovast stb.

2 es válaszoló: Igazad van, csak nem nagxon szeretnék külföldre menni... Max Magyarország.

Még egyszer nagyon köszönöm!!!!

Jöhetnek még a válaszok!

2020. júl. 22. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!