Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Szerintetek megérné annyi...

Szerintetek megérné annyi kinlódás után?

Figyelt kérdés
Fél éve van csalánkiütés rajtam. Annyi orvos látott már, rengeteg vizsgálatot dobtam ki volt aki nemis ehhez kapcsolatosan kért le vizsgálatokat. Nagyon sok pénzt kidobtam már az ablakon s hallottam hogy a városunkban is van biorezonanciás vizsgálat s gondoltam elmennék már nekem nem oszt nem szoroz. Kiskoromban csoki s gluten allergiat adott ki s tényleg az van. Ha megeszek egy táblával kijön másnapra, a kenyértől is van de inkább a sav,meg az erős gyomorpanasz, a lényeg ,hogy eltalálta. De nem eszem ezeket már rég szóval ez most nem ezektől lehet nagyon meg vagyok réműlve hogy mi lehet ez. Május 20-30 között tudnék csak időpontot kérni mert nálunk akkor lesz lazitva a korlátozás. Esetleg mások tapasztalataira is nagyon kíváncsi vagyok ha lenne kedvetek megosztani, már nagyon tönkrevágott ez az egész.
2020. ápr. 27. 10:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A biorezonanciát sokan áltudománynak tartják, ne nem az.

A szervezet biokémiai folyamatait mérni lehet, bár elég érzékeny műszerek kellenek hozzá, és az eredmények sem mindig 100%-osak.

A MORA-terápiás kezeléssel például láttam tenyér ekcémát megszüntetni, ami a bőrgyógyászok szerint nem lehetséges.

Hasonlóan kezelhető az előrehaladott lyme-kór, amire az antibiotikummal való kezelés hatástalan.

A biorezonanciás vizsgálat nem fáj, nincs mellékhatása, viszont egy sor olyan egészségügyi problémát feltárhat, amire a laborvizsgálat nem adna eredményt.

Amire figyelni kell, hogy a vizsgálat előtt a mentholos dolgokat kerüld (fogkrém, rágó, édesség, stb), mert meghamisíthatja a mérési eredményt.

Ennyi. El kell menni, mert egyébként ugyanott leszel, ahol most.

2020. máj. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!