Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Elegem van! Mennyi szemcseppet...

Elegem van! Mennyi szemcseppet vegyek még?

Figyelt kérdés

2-3 éve tart már ez, hogy tavasszal február-május környékén bedagad és viszket a szemem.

Már egy csomó pénzt költöttem szemorvosra.. Felirtak mindig egy szemcseppet és kész már kipróbáltam legalább 5félét. Csak az a problémám, hogy pl most februárba kijött vettem szemcseppet, elmúlt majd most újra kijött természetesen akkor amikor már a szemcsepp lejárt... Tavaly is így volt és előtte is.. Most minden alkalommal vegyek cseppet? Illetve akinek szemallergiaja van mit használ rá? Nekem nincs más bajom tüsszögés, könnyezés semmi. Csak nagyon viszket és be van dagadva.

2020. ápr. 23. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Allergia elleni szert nem is szedsz? Szemcsepp xart sem ér magában.
2020. ápr. 23. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ultracortenol szemkenőcs jó rá, és eláll sokáig. Sajnos már évek óta nem hozzák be az országba, és Bécsben tudom csak kiváltani.
2020. ápr. 24. 00:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sosem írtak fel mást csak cseppet...
2020. ápr. 24. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!