Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergia a párnára?

Allergia a párnára?

Figyelt kérdés
1 hete vettünk egy új kispárnát alváshoz. Azóta reggelente fáj a torkom, és be van dugulva az orrom. Ez csak pár óráig tart, utána másnap reggelig nem érzem megint. Sosem voltam semmire allergiás, nem tudom a tüneteket, de gondolom ez nem valami betegség. Kíváncsi lennék tapasztalatokra és véleményekre. Köszönöm
2020. febr. 10. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha lúdtollal van töltve, akkor lehet, hogy tényleg arra vagy allergiás. Én is az vagyok a lúdtollra.
2020. febr. 10. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a gyapjúra vagyok, azzal is töltenek..
2020. febr. 10. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tollpárna, ez egy bambuszos memóriahabos párna

De azért köszönöm :)

2020. febr. 10. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben kipróbálnék egy éjszakát a kispárna nélkül. Ha nem dugul be az orrod reggelre, akkor az okozza. Ha igen, akkor valószínű a kispárnád a ludas.
2020. febr. 10. 23:24
 5/7 A kérdező kommentje:

De lényegében az allergia okozhat ilyen tüneteket? A családban senkinek nincs, így nem tudok róla semmit..

Vagy ha nem allergia, akkor lelki része is lehet a dolognak? mert már egy ideje nincs munkám és sokat aggódom..

Csak fura, ilyen még nem volt velem, de nem hinném, hogy betegség..

2020. febr. 10. 23:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, holnal ki fogom próbálni :)
2020. febr. 10. 23:27
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
63%

Nem biztos,hogy allergia,lehet ez attól is,hogy a huzata porzik,illetve ha nincs kimosva,akkor amiatt is.

A kérdésben nekem úgy tűnik,hogy ez nem mindennapos,akkor nem hiszem,hogy az.

2020. febr. 11. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!