Ezt a tesztet Ti hogyan értelmezitek? (Kép)
5éve vannak rajtam kiütések... ma próba képpen vettem gluténérzékenység gyorstesztet, hátha az van..... 1csíknál nincs érzékenység, 2csíknál jelen van.... nálam a teszt ezt dobta ki... telefon vakunál, vagy erős fénynél ez látható....
Ti hogy értelmezitek??
"Ti hogy értelmezitek??"
Úgy, hogy ne otthon, és a neten akard magad diagnosztizálni.
Menj el allergia vizsgálatra.
A képen csak egy csíkot látok, de ha élőben bármilyen halványan ott van a másik is, akkor arra hivatkozva kérj beutalót a gasztroenterológiára. Ezeknek a teszteknek körülbelül 95%-os a megbízhatóságuk, előszűrésre és diétaellenőrzésre alkalmasak.
A cöliákia gyakran jár együtt bőrtünetekkel. Nem allergia, hanem autoimmun betegség.
Szerintem a telefon nem tud annyit csalni, hogy ne látszódjon a csík, de a kérdés az, hogy te mit látsz: Ha a T kockában van FÜGGŐLEGES csík, akkor pozitív, egyéb esetben negatív a teszt. - A kép alapján negatív, ennyit lehet róla kijelenteni.
Kiütésekkel kapcsolatosan, ha allergiás kiütéseknek tűnnek, akkor fül-orr-gégészetre kell menni, ott továbbküldenek vérvételre és az eredményből kiderül, hogy allergiás vagy-e valamire. Vagy ha a vérvételtől fél a páciens, akkor ezt jelezheti előre is és helyette tudnak végezni karcolásos, cseppentős tesztet (nem tudom mi a pontos neve), csak ugye ezzel a módszerrel bizonyos típusú allergiákat tesztelnek csak, teljes átfogó eredményt a vérképből lehet kapni legegyszerűbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!