Ekcéma esetén miért erősebbek a tünetek túrós termékek fogyasztása után, és kisebbek sajtnál?
Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 20:51
1/4 anonim válasza:
Mert allergén, fogyasztása fenntartja a gyulladásokat, és amúgy is a felnőtt szervezetnek semmi szüksege anyatejre, főleg nem a tehénére. Nem véletlenül van annyi laktóz intolerancias, tejfeherjre allergiás.
Kalciumot egészségesebb módon is be lehet vinni.
2/4 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az első valaszolóval!
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, értem ezt. A tejfehérje magasabb a túróban mint a sajtban? A laktózon és a tejfehérjén kívül mi lehet még allergén anyag?
2020. febr. 2. 18:14
4/4 anonim válasza:
Az érlelt sajtok laktóztartalma sokkal alacsonyabb, mint a friss tejtermékeké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!