Allergiás vagyok? Már is van így ezzel?
Már kiskorom óta, főleg tavasszal tele vagyok csípésekkel vagy allergiapöttyökkel, főleg a lábam, a karom és az oldalam.. Nem tudom mi lehet ez.. Néha ha eszek akkor is hirtelen elkezd viszketni az orrom. Orvorosnál már voltunk 3-szor is, de senki nem tudta kideríteni, hogy mi lehet ez.. 2 A4-es lapra rá van írva, hogy mire nem vagyok allergiás.. Rengeteg kenőcsöt próbáltunk már, de semmit nem hatnak..
Más is van így ezzel?
konkrétan születésed óta , mer ha igen akkor ez autoimmun(olyan anyagot könyvel el ellenségnek ami nem is az) betegség és annak fokozatai(mennyire erősen reagál a nem létező ellenségre), nem lehet tenni semmit.
ha nem születési akkor húst meg zöldséget kell enni többet és sok szoktatás.
Konkrétan nem tudok válaszolni.
Szia!
A bőrön megjelenő problémáknak általában belső okai vannak, azt lenne célszerű kideríteni és hatásosabban lehetne kezelni.
Érdemes lenne kipróbálnod a pöttyökre és a viszketésre az aloe firstöt és a stabilizált aloe vera krémet.Ezekkel sok jó tapasztalat van.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!