Van itt valaki aki allergiás az Avon termékeire?
Figyelt kérdés
Még nem voltam vele orvosnál, csak gyanítom,hogy allergiás vagyok rájuk.2019. okt. 20. 14:34
1/2 anonim válasza:
Persze, mindegyik teli van szintetikus illatanyagokkal- és színezékekkel. Árban azért ilyen olcsó. Minőségre ( gagyiságra) olyan, mint a Rossmann Isana mondjuk.
Én viszketek pirosodok az összes Avon, Rossmann Isana és DM Balea terméktől. Persze érzékeny bőrűek vagyunk családilag is. Az Avon termékek elpacsálni jók, gyereknek, nyáron medencénél vagy nyaralásra, hogy poén a színes csomagolás, vagy táborban menőzni vele. A műanyag csomagolásuk nekem is tetszik, de más értékelhető nincs bennük. Bármi ami kvázi olcsó, mind szintetikus.
2/2 A kérdező kommentje:
Eddig semmi bajom nem volt tőlük. Aztán rendeltem egy kakaóvajas tusfürdőt.Ettől az egész testem telelett kiütéssel. Mostmeg már a parfümömet se tudom használni,mert már attól is kijönnek a kiütések.
2019. nov. 29. 04:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!