Alkohol allergia lenne? Lehet ezzel valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Mikor elkezdtem bulizni jarni, meg vodkaztunk, egy alkalommal annyira kiutottem magam, (talan eletemben 3szor ihattam,) hogy azota nem birok beleszagolni meg egy alkoholos filcbe sem, mert instant hanyast kepes nekem eloidezni mar csak a szaga. Gyakorlatilag minden piatol hanyok es hasmenesem van, pedig azota megtanultam, normalisan iszok melle vizet, eszk szarazat, elosztva iszom, nem keverem soha. Nem szoktam nagyon berugni, a becsiccsentesnel nem jutok tovabb, merrt szedulok, hanyingerem lesz es szornyu melegem. Azt hittem a rovid pia a ludas, ugyhogy sorozni kezdtem, ket sor utan, (amit ugy 2 ora alatt ittam meg), most itt szenvedek eros masnappal, hanyok, szedulok, eg a gyomrom, az arcom langol, gyenge vagyok es erotlen. Tizenket ora telt el a sorok ota. Altalaban ha hazaerek kisse piasan eszek iszok egy keveset hogy enyhitsek a kozelgo asnapon, majd teljesen jol erezve magam lefekszem, es 1-2 ora mulva iszonyu eros hanyingerrel rohanok a wcre. Egyebkent altalaban cigizek is, de ha nem, ugyanez van.2019. aug. 31. 09:01
2/4 anonim válasza:
"Altalaban ha hazaerek kisse piasan"
De mi a ménkűnek így érsz haza, ha nem bírod a piát?
3/4 A kérdező kommentje:
nyilvan valoan azert mert nehezen megy ki belolem. egyebkent kiderult,erzekenysegem van ra
2019. szept. 16. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!