Miért csak a bal kezem lesz kiütéses? Allergiás lennék a kutyákra, vagy ez valami más?
Mostanában észrevettem, hogy gyakran megjelennek kiütések a bal alkaromon. Leginkább azután, miután a kutyával foglalkoztam.
Viszont a kiütések csak a bal karomat érintik, a jobbnak semmi baja. Pedig mindkettővel ugyanúgy simagatom, vagy ha ölbe veszem, általában a jobb karomon fekszik, a ballal csak tartom.
A kutyánk egyébként 14 éves, és eddig nem emlékszem, hogy jelentkezett volna hasonló tünet.
Szerintetek mi lehet ez?
Egyszer megvettem egy egész konzervnyi melegszendvicskrémet egyedül. Bazi nagy vörös foltok jöttek ki az arcom Jobb oldalán!
Ha lett volna akkor fényképező mobilom, a mai napig azon a képen röhögnék! :))
Allergia. Kicsit vicces, de az.
#1 nem viselek semmit, ha nagy ritkán felveszek egy karkötőt, vagy órát, az is általában a jobb kezemre kerül.
#2 igazán érdekes. Remélem ez nekem nem allergia. :( Főleg az a furcsa, hogy eddig 14 éven át semmi bajom nem volt, miért pont most jött ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!