Hogyan csalhatom ki az öcsém a szekrényből?
A szüleink elmentek a színházba és én az öcsém re vigyázok. Vacsoránál nem akarta megenni a zöldséget ezért azt mondtam ha nem eszi még elviszi őt a Mumus (5 éves). 3 szor szóltam de nem ette meg. Elegem lett belőle ezért szóltam hogy szólok a Mumusnak .Kimentem a fészerbe apám nagy szőrös kabátjáért és egy busó maszk ért. Felvettem bementem ordítozva és ő beszaladt a szekrénybe és bezárta azt belűlről. Ez már több mint 1 órája történt és még nem jött ki. Próbáltam kicsalogatni de nem megy. Hogyan tudnám kicsalogatni?
Kérlek gyorsan válaszoljatok Anyu és Apu mindjárt haza érnek.
1-es.
Ez még egy régi szekrény aminek a lezáró vas izéjé nem fedi semmi belűlről,simán belehet hajtani.
Kijött!
Köszönöm a válaszokat!
Ui: tényleg nem zárta be, hanem a kettő foggantyú kiál belül. Azt tartotta a kezével.
Nem rángattam nagyon(jobban mondva gyengén akartam kinyitni) mert féltem hogy kitöröm a zárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!