Draco Malfoynak milyen alakban jelent volna meg a mumus a szekrényből?
Figyelt kérdés
Tudom, ezt nem írják sehol, de ti mit gondoltok?2018. okt. 30. 16:21
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg Lucius Malfoy alakjában, de nem kizárt, hogy Voldemort alakjában, mint ahogy magának Luciusnak is. Nem minden Malfoy támogatta őt sem mellszélességgel, inkább félelemből én azt gondolom.
4/7 A kérdező kommentje:
Luciusra én is gondoltam, Voldemort meg olyan, hogy kb. mindenkinek megjelenhetett volna, hisz a nevét se merték kimondani, annyira féltek tőle. Akkor nem igaz, hogy Ron egy póktól jobban félt, mint Voldemorttól. :D
2018. okt. 31. 08:13
5/7 anonim válasza:
szerintem az apjától félt bár lehet ,hogy vérfarkastól mivel sokat emlegette az élsö részben
6/7 anonim válasza:
Azt olvastam, mindenkinek, akinek nem említik külön a mumusát a sztoriban, alapértelmezésben Voldemort az. Luciusnak pl. egészen biztos, róla írja is a HP wiki.
7/7 anonim válasza:
Vérfarkas. Emlékeztek arra a részre mikor a tiltott rengetegben bolyongott Harryvel és tartott tőle, hogy találkoznak egyel. És a könyvben a későbbiekben a Malfoly kúrián is minden baja volt Fenrirtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!