Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normalis ez igy? Meg kene...

Normalis ez igy? Meg kene engednem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy anyumek most nem reg koltoztek el tolunk 2 honapja masik varosba.

Az a helyzet, hogy en 2 gyermekes anyuka vagyok (anyumek 3 honapot laktak nalunk amig nem talaltak masik albit) es az egyik tesom egyszeruen nem hajlando "kiszakadni" Innen ami persze ferjemnek nagyon nem tetszik, de meg nem szoltunk mert nem tudom mi lenne a helyes.

Nos, majdnem minden hetvegen itt alszik tesom, merthogy neki ebben a varosban vannak a haverjai (ja a csaja is itt alszik ilyenkor nagy oromomre) es hat itt tudnak csak aludni buli utan.

Nos, kezd elegem lenni. Mert zavar, hogy hajnalban jar haza es nem tudom zarni az ajtot, meg kupit csinal allandoan es elegem van. Mar csak azert is, mert pont mindig akkor vannak itt, mikod ferjem otthon van, mert hetente jar haza a melobol 2 napra mert eleg messze van. Es ilyenkod tudnank kicsit ketten lenni, meg kicsit kulon lenni a masik szobaba amig a gyerekek alszanak.

Es egyebkent sincs se a tesom se a csaja rank tekintettel mert tesom allandoan zenezik, meg ugye kupit csinal, bent eszik a szobaba stb.. A csaj meg orakig kinlodik a furdoben es nem lehet tole meg wcre se elmenni mert ha szolok mindig az a valasz h mindjart..meg stb.

Megfordult a fejemben, hogy kiirjam ezt, mert tanacstalan vagyok.

Ez normalis? Elviselne ezt mas? Torodjek ebbe bele, hogy sose szabadulunk meg toluk? Igy olyan erzes nekem, hogy soha nem lesz normalis csaladi eletunk toluk.. Tulreagalom?

Kerlek adjatok tanacsot, hogy mitcsinaljak :(

2019. júl. 21. 08:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Ne gengedjétek, hogy nálatok legyenek.
2019. júl. 21. 09:03
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Biztosan nehéz lehet neki, tőle függetlenül volt a költözés, te meg most gyakorlatilag a cselédje vagy... A férjed nagyon békés ember lehet, nyugis családi béke helyett kerülgetnie kell a tini sógorát.

Én szigorú szabályokat vezetnék be : minden hónapban egy hétvégét tölthetne öcséd nálatok, de csak akkor, ha elmosogat/füvet nyír/kitakarítja a fürdőt stb. Tehát meghálálja a szállást, kaját. Havi sürübben nem jöhet. Ha nem tetszik, ez van. Lehet a csajhoz meg haverokhoz menni.

2019. júl. 21. 09:04
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem normális. Leülteted az öcsédet és közlöd bele, hogy "Pisti, elég volt, nem akarom higy ide járkálj buli után. Férjem van, gyerekem, saját életem. Aludj a haverodnál, a baratnodnel ezentul. "
2019. júl. 21. 09:08
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

Te laksz ott, nehogymar te alkalmazkodj a "vendeghez", rokon ide vagy oda. Mondd meg nyugodtan, hatatozottan, hogy ez igy nem oke. Segitesz szivesen, de itt mar nagyon nem errol van szo. Ne hagyd magad kihasznalni, ne legy balek

Sok sikert!

2019. júl. 21. 09:12
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Én nem értem egyesek hogy lehetnek ennyire életképtelenek. A saját lakásában 'vendég'. Vicc.
2019. júl. 21. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Az öcséd oldja meg a bulizást máshol, főleg a csaj családjánál! Ti már éppen eleget tettetek a családodért a férjeddel, ideje, hogy a testvéred is felnőjön.

Neked ott a 2 gyerek, a magad élete (ennek fontos része az intim, minőségi együttlét a férjeddel)! Ne hagyd, hogy mások miatt tönkremenjen a a házasságod, mert ennek ez lehet a vége!

Ha az öcséd bulizni akar, vegyen ki egy albérletet, esetleg aludjon a haverjainál (csaj nélkül) vagy bulizzon a lakcíme szerinti városban.

2019. júl. 21. 10:29
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek az 5. válasszal. Tutyimutyi életképtelen népség vagytok. Te a gyerekednek is megengedsz minden rosszaságot. Megérdemled!
2019. júl. 21. 10:31
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Még, hogy a tesód ott alszik az oké, bár az sem szokványos, de a nőjét minek viszi a nyakatokra? Mondd meg az öcsédnek, hogy: "Ez a ház itt nem bordélyház."! Akkor legalább a hölgyemény úgy megsértődik, hogy többet felétek sem néz.
2019. júl. 21. 11:07
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Fizettessétek ki velük azt, amit elhasználnak.

Rögtön eltakarodnak.

Amúgy meg igen, ha lesz sértődés, ha nem, meg kell mondani mindkettejüknek, hogy húzzanak el. Zárd be este az ajtót, akkor nem tudnak bemenni se. Ha meg erre felverik a házat, mondjátok, hogy kihívjátok a rendőrséget.

A ti házatok, a szabályokat ti hozzátok.

Ha meg annyira abban a városban akar lenni, költözzön is a egy albérletbe, de akkor se a nyakatokra.

2019. júl. 21. 11:21
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha ez a helyzet, én nem engedném. Akkor is, ha te leszel a rossz. Meg nem is kell minden hétvégén bulizni. Oldják meg másképp ha nem tudnak viselkedni!
2019. júl. 21. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!