Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek ha ilyeneket...

Ti mit tennétek ha ilyeneket találnátok egy kisgyerek böngészési előzményeiben?

Figyelt kérdés

"ötletek emberrabláshoz"

"kikötözték egy fához"

"emberek akik eltűntek"

megjegyzem, 10 év alatti. és ez még csak pár példa.

2019. júl. 15. 20:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Az sem biztos hogy a gyerek írta be ezeket a kifejezéseket. Szinte minden alkalommal mikor használom a youtubot,mindig kirakja a legnézettebb videókat,vagy mások erre kerestek rá videókat meg lehetne sorolni. Elég ha csak egyik ilyen képre rányom a gyerek,és máris bennt van az előzményébe. Vagy csak néz egy mesét,és közben elindul egy durvább film ajánló. Én erre is gondolnék. És ha a gyerek azt mondja,hogy ezeket nem ő írta be,hinnék neki. De amúgy meg lehet azt is nézni az előzmények én,hogy mennyi időt töltött ilyen dolgok figyelésével. Ha csak egy percet,akkor valszeg csak véletlenül kattintott rá,de ha fél órát is,akkor tennék szűrőt az alkalmazásra.
2019. júl. 16. 09:29
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad ráengedni a youtubera!

Olyan brutál videók vannak, hogy elképesztő, a kommentek pedig nyomdafestéket nem tűrnek..

Én is nagy naivan hagytam a gyereknek, egyszer csak hallom, hogy furcsa a hangja, belenéztem, egy mesés videó morbidul összevágva a rajzfilmfigurák ölték egymást, vér, bél kifordult, mint valami brutál pszichohorror animáció, pedig olyan videót nézett előtte, amin kinyitogatják a tojásokat és meglepetés lesz benne..

És ez még csak a kommentmentes cucc, ártatlan gyerekyoutuberek videói alatt erotikus hozzászólások vagy anyázások..

Te nem ismered a youtubeot?? Olvasni tudó gyereket ráengedni, ráadásul elsőst iszonyú felelőtlenség!

Az okoskészülékeket okosan kell használni!

Amúgy engem is hagytak a szüleim gépezni, bár 9 éves kor környékén, de nekem is a morbid dolgokat jutott eszembe bekeresni, a p.na . hu volt az első, amit az osztályban hallottam. Utána teljesen rákaptam és mindent elkezdtem nézni a neten sorozatgyilkosok történetein át a puruttya extrémig, ahol valódi helyszínelő fotók voltak..

Teljesen kiégtem mind meztelen testekre már tiniként, mind a halál látványára, oda lett az ártatlanságom.

Emlékszem régen hogy féltem, hogy rányomok az elmúltál 18 ra, nehogy lebukjak, hisz egy 14 évesnek annyira távoli a 18..

2019. júl. 16. 20:02
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak én hiszem azt, hogy a kérdező a testvére, nem a szülője a tizévesnek?
2019. júl. 17. 16:52
 24/24 A kérdező kommentje:

utolsónak van igaza, a testvére vagyok, nem az anyja.

valószínűleg csak hallott ilyenekről ilyen szenny top10-es videókban. egyébként meg nem turkáltam a magánéletében, hanem a telefon amit használ(t) korábban az enyém volt, ezért youtubera az én fiókommal volt bejelentkezve, tehát a saját gépemen láttam ezt, utána persze megnéztem a telefonjában.

mindenesetre nem hiszem hogy pszichopata lenne, csak nem hiszem hogy egészséges egy kevesebb mint 10 éves gyereknek.

2019. júl. 20. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!