Ti mit tennétek ha ilyeneket találnátok egy kisgyerek böngészési előzményeiben?
"ötletek emberrabláshoz"
"kikötözték egy fához"
"emberek akik eltűntek"
megjegyzem, 10 év alatti. és ez még csak pár példa.
Nem szabad ráengedni a youtubera!
Olyan brutál videók vannak, hogy elképesztő, a kommentek pedig nyomdafestéket nem tűrnek..
Én is nagy naivan hagytam a gyereknek, egyszer csak hallom, hogy furcsa a hangja, belenéztem, egy mesés videó morbidul összevágva a rajzfilmfigurák ölték egymást, vér, bél kifordult, mint valami brutál pszichohorror animáció, pedig olyan videót nézett előtte, amin kinyitogatják a tojásokat és meglepetés lesz benne..
És ez még csak a kommentmentes cucc, ártatlan gyerekyoutuberek videói alatt erotikus hozzászólások vagy anyázások..
Te nem ismered a youtubeot?? Olvasni tudó gyereket ráengedni, ráadásul elsőst iszonyú felelőtlenség!
Az okoskészülékeket okosan kell használni!
Amúgy engem is hagytak a szüleim gépezni, bár 9 éves kor környékén, de nekem is a morbid dolgokat jutott eszembe bekeresni, a p.na . hu volt az első, amit az osztályban hallottam. Utána teljesen rákaptam és mindent elkezdtem nézni a neten sorozatgyilkosok történetein át a puruttya extrémig, ahol valódi helyszínelő fotók voltak..
Teljesen kiégtem mind meztelen testekre már tiniként, mind a halál látványára, oda lett az ártatlanságom.
Emlékszem régen hogy féltem, hogy rányomok az elmúltál 18 ra, nehogy lebukjak, hisz egy 14 évesnek annyira távoli a 18..
utolsónak van igaza, a testvére vagyok, nem az anyja.
valószínűleg csak hallott ilyenekről ilyen szenny top10-es videókban. egyébként meg nem turkáltam a magánéletében, hanem a telefon amit használ(t) korábban az enyém volt, ezért youtubera az én fiókommal volt bejelentkezve, tehát a saját gépemen láttam ezt, utána persze megnéztem a telefonjában.
mindenesetre nem hiszem hogy pszichopata lenne, csak nem hiszem hogy egészséges egy kevesebb mint 10 éves gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!