Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehet kezelni/ elfogadn...

Hogyan lehet kezelni/ elfogadni ha valakinek mindenben jobb nala a novere?

Figyelt kérdés

Nem tudnek most olyan dolgot mondani amiben ne lenne jobb a noverem akar kapcsolatok akar okossag akar sikerek, sport. Mindig probalok ra nagyon buszke lenni es orulni a sikereinek, de eddigi mindig nalam volt a “szepseg” mint az egyetlen folog, mert vekonyabb voltam nala, formasabb, igenyesebb akulsomre es hulyen hangzik de nekem ez baromira fontos volt hogy legalabb egy dolog legyen amiben en vagyok a jobb, de most fordult a kocka, sokat fogyott es formalodott igy ezt is “ elveszitettem”.

Ami a legjobban zavar hogy elegge nagyhangu es fonokoskodo a testverem mindent eler vele en meg vilageletemben a csendesebb visszahuzodobb tipus voltam, igy ugy erzem leural es sokszor a szuleim is mellette allnak ki fokent ha probalom megvedeni magam:(

Mit lehet egy ilyen helyzettel kezdeni?

17/l

2019. jún. 22. 08:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát, nem is számítottam volna arra hogy ennyi értelmes és hasznos választ kapok, köszönöm szépen!

Van még köztünk egy igen komoly probléma amit most nem szerettem volna idezsúfolni, hanem inkább egy következő kérdés keretein belül megírni, mert tenyleg nem gondoltam volna hogy ennyien válaszoltok erre, aranyosak vagytok!

2019. jún. 22. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!