Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rossz ötlet lenne meglátogatni?

Rossz ötlet lenne meglátogatni?

Figyelt kérdés
Van egy 12 és egy 18 éves húgom. Én 24 éves vagyok a húgaim apám második házasságából születtek. A kicsivel csak karácsonykor szoktam találkozni meg esetleg a szülinapján, de az ritkább. Most tüdőszanatóriumban van, úgy tudom komoly a baj. Bemennék hozzá, de jelenleg az anyja van ott, aki nem igazán kedvel, és a nevelőapja, akit nem is ismerek. Még csak az sincs, hogy a másik húgom ott lenne, mert elutazott. Látni akarom a kishúgom, de nem tudom, van-e így értelme. Általában amúgy is alszik. Ti bemennétek hozzá?

2019. jún. 20. 16:01
1 2
 11/18 acelsziv ***** válasza:
43%
Hozzá mégy. Nem az anyjához, vagy a nevelőapjához. Kit érdekel, hogy ők mit morognak?
2019. jún. 20. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Hát... Ha amúgy csak katacsoynkor találkoztok, nem sok értelme van a látogatásnak. Képmutatás jellegű. Irj neki képeslapot, küldj neki valami plussz, vagy csokit, hívás fel telefonon, de mivel konkrétan szinte nulla kapcsolat van köztetek, a látogatás nem jó ötlet
2019. jún. 20. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
Menj be. Kérdezd meg a szülőktől mit segíthetsz, vihetsz, stb. Vigyél a hugodnak valamit. Ha komoly a bj ugyse maradsz sokáig, az a pár perc esetleg elég az anyjának kimenni mosdóba pl. Ha egész nap ott van valamelyikük, eléggé ki lehetnek merülve, lehet hálásak is lesznek segitségért, ha nem, akkor nem.
2019. jún. 20. 19:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nem valami mély a kapcsolatunk, de olyan kis aranyos lány, és kicsit rosszérzés, hogy én itthon ülök, ő meg ott van. Valóban életszerűtlen, hogy csak úgy beállítsak oda, úgy hogy az anyjával nem vagyok jóban, a nevelőapját nem ismerem, de mégis úgy érzem ott kéne lennem:(
2019. jún. 20. 20:45
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
ha az a belső hang minden észérvek fölött azt diktálja hogy menned kell, akkor menned kell. jobban tudja mint te. húzás a hugodhoz. remélem meggyógyul
2019. jún. 20. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem menj be! Próbáld meg kipuhatolni, hogy mikor alkalmas, hívd fel az osztályt! Mikor van látogatási idő, mikor szokott ébren lenni? Ha az anyjának van egy kis esze, előbb utóbb ráébred, hogy fontos, hogy legyenek a gyerekeinek családi, rokoni kapcsolatai. Jó fej vagy, szerintem ez az első lépés lehetnek, hogy igazi jó kapcsolatot alakíts ki a húgoddal / húgaiddal. Esetleg szövetkezz össze az idősebb 18 éves húgoddal, hátha ő segít megszervezni a látogatást!
2019. jún. 20. 21:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Bementem hozzá. Anyja volt ott, és egész kedves volt velem, az eddigiekhez képest. Vettem neki egy kis ajándékot, meg egy tábla csokit. Szerintem egészen örült nekem, legalábbis úgy tűnt. Nincs túl jól, fáj a mellkasa, nagyon köhög, alvásnál lélegeztető gépen van. Remélem hamar rendbejön. Szerintem majd még meglátogatom párszor, mert végülis jól sült el. Mindenkinek köszönöm a választ.:)
2019. jún. 21. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan bemehetsz! Képzeld én egy vidéki kis városból származom, ott még az utcabelit, ismerőst is szokás meglátogatni. Na nem mindenki a kórházat járja, de mikor haza kerül a beteg pár nap múlva várhatóak a látogatások.
2019. jún. 21. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!