Bátyám az én rovásomra hazudozik az új feleségének?
2 hónap alatt el is vette feleségül a megismerkedéstől. Bátyám 10 évig volt munkanélküli alkeszkodó, aki a szüleink pénzén fesztiválozta át a nyarakat és az ő pénzükön járt fizetősökhöz is. Most lett élete első munkahelye 28 évesen és gyorsan keresett egy feleséget hogy felzárkózzon a haverokhoz. Én a megismerkedésük környékén mostanáig munkanélküli voltam, én mondtam fel az előző helyen és inkább kimentem külföldre dolgozni. Jövő hónapban kezdek! A csaja meg ilyen gúnyosan mondja nekem, hogy jó lesz végre dolgozni egyszer az életben, nem csak a Soundra járni a családi perselyből?!
Hát felvilágosítottam, hogy a férjecskéjével összekever és még életemben nem voltam egy fesztiválon sem! Persze nem hitte el, mert a testvérem a kezdetektől hazudozik neki. Komplett sztorijai vannak, hogy hol dolgozott és kikkel.
Persze többet nem megyek a családi banzájokra, mert a szüleink is csak lapítottak! Anyám azt mondta nekem, hogy nem lenne jó elrontani a házasságot, ha már talált valakit. Én meg úgyse találkozok velük, így vállaljam fel a dolgot, úgyse számít.
Mi a jó ebben hogy hazudozik? Azt is mondja, hogy diplomás, németül beszél, stb. Semmi nem igaz belőle, a csaj meg úgy vonul mellette mint a dáma. A legvicesebb, hogy ingben, nyakkendőben jár be a munkahelyére, hogy az asszonyka lássa az urát, ott meg kiröhögik a kollégák, hogy vezérigazgatóként öltözik melósként xD
Nyilván a csaj ha nem komplett hülye, akkor ki fog derülni az igazság, szard le.
Egyébként 2 hónap után hozzamenni valakihez elég butaság, de majd ràjön.
Ne foglalkozz velük, te tudod, hogy mi az igazság, ne vedd magadra
Ez a kerdes volt tavaly is.
Talalj ki valami ujabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!