A húgom folyamatosan hazudozik. Mit tegyek?
Vannak nagyotmondások, lódítások, de van amikor konkrétan a szemembe hazudik.
Megkértem, hogy menjen el boltba. Vehetett magának valamit, de belódított olyat, hogy ajándékba kapott üditőt a lányom, stb stb.
De a legdurvább, hogy kitalálta, hogy a kislányom lenyúlt tőle egy ezrest. Mellesleg jellemző rá, két és fél éves, de csak a csicsedlit viszi, ha előlhagyom a tárcámat, papírpénzt soha. Felborítottam a gyerekszobát, nem találtam. Anyánk pont hívott, elpanaszoltam neki, hogy mit csináltam a kislányom, erre anyukám döbbenten benyögi, hogy a húgomnak összesen nincs egy ezrese, max 400 forintja.
Valószínűleg le akart húzni egy ezressel. Még nem tudja, hogy tudok a hasugságáról. Mit tegyek?
13.
Mondjuk, korral jár. Egyszer én is bepróbálkoztam anyámnál iyennel. Akkora maflást kaptam, mikor kiderült, hogy csak úgy potyogott ki az ötlet a fejemből.
Lehet ez beválna.
Kissé zavaros valóban. Nem tudjuk, hogyteki vagy és ki lop és kitől és egyáltalán.
Mondjuk amúgy a nevelést célzó pofonok tudnak hasznosak lenni..:)
Anyámtól annó kaptam egy két maflást amitől el is felejtettem, hogy ez jó ötlet volt amit tettem..:D
32/f
Oh, pardon. Na szóval:
1. Elment a boltba: megengedtem, hogy vegyen magának a visszajáróból valamit (kb 500 forint), elvitte a lányomat is. Befüllentette, hogy ajándékba kapott a lányom üdítőt de a visszajáró elkérésénél bevallotta, hogy szomjas lett és azért vett magának valami löttyöt.
A Második része a sztorinak, hogy azzal jött hozzám, hogy a lányom szétpakolta a tárcáját és eltűnt az ezrese. Szétpakoltam a gyerekszobát, nem találtam. Utána kiderült, hogy nincs is összesen ezer forintja. Ergo, a lányom nem lophatta el.
Kevés pénzből élünk, minden tételt alaposan meggondolok.
De sajnos rengetegszer "sztorizik". Sokszor észre lehet venni, hogy elkanyarodott a valóságtől (magasabb hangon és gyorsabban beszél, idegesen nevetgél közben) Legyen az egy fiútéma, vagy a szülőkkel tesvérekkel való probléma. Gyakran kezdi el sajnáltatni magát, vagy próbál jobb színben feltűnni.
Félek, hogy ráég a hazudozós jelző az iskolában, mert ha egyszer megtörténik, soha nem mossa le magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!