Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a teendo ha a testveremmel...

Mi a teendo ha a testveremmel allando a konfliktus mert nem hajlando elfogadni hogy a kutya nem johet be a hazba?

Figyelt kérdés

Kertes hazban lakunk, oriasi fuves terulettel. Mivel testverem is itt nott fel, tudja , hogy nalunk a kutyanak kint a helye.

O mar elkoltozott alberletbe, igy a kutya allandoan bent van nala.

Akarhanyszor atjon hozzank, semmibe veszi a keresunket, hogy legyen a kutya kint, legalabb tavasszal/nyaron, amikor jo ido van, ha mas nem!!( kozepes testu kutyarol van szo).

Probaltunk kompromisszumot ajanlani: pl hogy nyugodtan bent lehet a kutya, de akkor porszivozzon fel legalabb mielott elmegy, hogy ne nekunk keljen nagytakaritast csinalni utanuk. A valasza az volt , hogy soha tobbet nem jon foleg nem a kutyaval.

Odaig fajult, hogy mar 2 hete nem beszel a csaladdal mert megsertodott.

Szerintetek ez jogos?

Anyukam bocsanatot akar kerni, es megmondani hogy nyugodtan hozza a kutyat, nem kell utana takaritani stb.

De szerintem ez nem fair ..

Mit kellene csinalni hogy megmaradjon a csaladi beke?

2019. máj. 29. 08:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És az nem opció, hogy a kutyát otthon hagyja?
2019. máj. 29. 13:20
 12/21 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a kezenfekvo megoldas!

2019. máj. 29. 14:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő a vendég, neki kellene alkalmazkodnia, ha erre nem képes... én se örülnék a kutyamentes házamban egy kutyának.

Hasonlóan ha én megyek anyósékhoz látogatóba ugyan utálom, hogy a kutya a fejemre mászik a kanapéról, ha valami kaját letennék beleeszik, de hát az ő házuk, az ő kutyájuk, az ő macskaszőrük.

Ők is egy időben áthozták a kutyájukat aki egyből betojt a fehér szőnyegre, mászó baba mellett (náluk ez nem baj), na mondtam ha kutyával jön akkor az rövid látogatás lesz, mert a lépcsőházban marad. Egy ideig próbálkozott még de volt, hogy ki se nyitottam az ajtót (jó, más kedves dolog is volt a háttérben), mostanában már nem hozza át.

A testvéred miért nem tudja otthon hagyni? Gondolom dolgozni meg vásárolni se viszi magával.

2019. máj. 29. 22:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb ha nem hozna magavan a kutyat, de nem akarja egyedul hagyni a lakasban egesz delutanokra/napokra.
2019. máj. 30. 07:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem. Eleg betegnek kellene lenni ahhoz, hogy valaki napokra a lakasba hagyja a kutyat. Tehat nem csodalom, hogy a tesod hozza magaval.
2019. máj. 30. 08:17
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Jaj már megint ez a kutyás provokáló...annyi kérdést feltett már.
2019. máj. 30. 12:11
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen kutyas provokalorol beszelsz, ez az elso kerdesem.

Es miert provokalas , ha mi legalabb probaltunk koztes utat talalni?

Egyebkent anyukam mar bocsanatot kert telefonon, tegnap itt volt a testverem kutyaval, es NEM takaraitott ki maga utan.

Minden a regi.

2019. máj. 30. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok anyukádnak a megalázkodáshoz. Apukád kinek a partján áll kutya ügyben?
2019. jún. 1. 04:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Apukank nem velunk el, mert anyukammal mar elvaltak. Szoval o nem szol semmit, alig latjuk errefele.
2019. jún. 1. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Értem. Szerintem nem jogos. Próbáljátok ki azt, hogy a garázsban legyen, esetleg éjszakára beengedni, ha ott alszanak. Ha nem megy napokra a tesód, akkor meg hagyja otthon.
2019. jún. 1. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!