Tesóm nem szól hozzám egy hete mit csináljak?
Elég durván megszivattam a bátyám alvás közben.
Megkötöztem mindkét kezét lábát és leragasztottam a száját és utána pedig beálltam egy sí maszkal fekete ruhában egy baseball ütővel elé és vártam. Mikor felébredt nagyon összecsinálta magát és kétségbe esetten próbált szabadulni de nagyon erős kötést csináltam és alig bírt megmozdulni, csak vonszolni tudta magát és ahogy közeledtem felé szépen felemeltem a baseball ütőt majd utána pedig elkezdtem röhögni és levettem sí maszkot.
Megmondtam neki ,hogy csak akkor fogom elengedni ha nem csinál balhét mert hajnalok hajnala van és a szüleink alszanak (hajnali 4 volt).
Miután jelezte ,hogy oké nem csinál semmit és én is láttam ,hogy valamennyire lenyugodott kioldoztam és levettem a szájáról a ragasztót.
Azt mondta ,hogy takarodjak a szobájából és örüljek ,hogy nem csinál semmit egyenlőre.
Azóta nem igazán szól hozzám csak akkor ha kell (ezt úgy kell érteni , hogy a szüleink előtt ,hogy ott ne látszódjon a harag).
Számítsak rà ,hogy valamilyen formában ezt vissza fogom kapni akár ma vagy a a közeljövőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!