A tesóm nagyon szigorú hozzám, pedig én is már 14 éves vagyok, nem engedi, hogy CSAK KÖZÉPEN szedjem a szemöldökömet, vagy suliba picit kifessem magam pl. szemspirál, kis alapozó. Ő ilyenkor már festette magát! Sőt szemcerkát is használt! Mit tegyek?
14 évesen még nincs szükséged alapozóra!
spirál belefér, meg szemöldökszedés.
14 évesen az alapozó tényleg nem kell, de én pl. tiszta ragyás voltam (és 24 évesen még mindig az vagyok, fml), és egy jól eltalált korrektor sokat tud segíteni, ha ilyen célra szeretnéd.
11 évesen már "titokban" szedtem a szemöldököm, mert középen összeért, és olyan vastag volt, hogy a szemhéjamig lenőtt... Ha zavar, akkor zavar, beszéld meg a szüleiddel, vagy ha nem foglalkoznak vele, akkor csináld olyankor, mikor a tesód nem látja és nem tud beleszólni.
14 évesen még sztem sem kellhet smink, korrektor, HA kell, tökéletesen elég. A szemöldök kérdés más, az emlékszem, engem is roppantul zavart. Nekem apám meg is tiltotta, én meg gondoltam egyet, elmentem kozmetikushoz, észre sem vette. Mondjuk az én apámnak érdekes elképzelései voltak a szépségről, mert annal ellenére, h olyan voltam, mint egy jeti, és a gyantát sem engedte.
Szép fokozatosan kellett ezeket a köröket lefutni.
Az én nővérem is sokszor próbálta megmondani régebben,hogy mit csinálhatok és mit nem.De ki a francot érdekel?Nem az anyám.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!